Jít za snem

| | 0 Comments

Určitě je vám naprosto známo, že v módě se jen tak každý nevyzná. Ale každý si myslí, že tohle není žádná těžká práce a a zajímat se o módu umí jen ženy. Ale tohle je jeden velký omyl a určitě to není pravda. Vždyť dnes už máme spousty módních návrhářů, kteří prorazili se svou prací do světa módy. Za každým kouskem oblečení je ukryta spousta práce. Od samotného navrhnutí po ušití. Pokud se o módu zajímáte a chtěli by jste se stát například návrháři, dejte se do toho. Vyberte si tu správnou školu, kurz. Máte skvělé nápady? Myslíte si, že zrovna vaše návrhy jsou ty nejlepší a byl by o ně zájem? Můžete vyzkoušet kontaktovat přímo agenturu, která se na vaše návrhy podívá a odborně je vyhodnotí. 

návrhy

Móda se každý rok mění. Ale co rok. Dokonce i každé roční období. Jedná se o barvy, střihy, vzory, délky a pokud máte opravdu talent tak se v tomhle světě neztratíte a je na čase využít svůj potenciál na plno. Ukázat co ve vás je. Třeba i vy prorazíte do světa módních návrhářů. A co vy víte, taky váš návrh může nosit známá celebrita. Určitě by to pro vás byla čest. 

návrh

Mám pro vás pár typů jak se můžete stát designerem oblečení. 

  1. Určitě je důležité určit si, komu navrhované oblečení padne. Můžete si vybrat z oborů dámských, pánských, dětských oděvů. Dále zda budete vytvářet společenské šaty, sportovní oblečení, nebo spodního prádla určitě je toho ještě spousty, tak že výběr je opravdu široký. 
  2. Zkuste si zajistit stáž, kde sami si vlastně vyzkoušíte co se v téhle práci všechno ukrývá. Jestli je to opravdu všechno tak podle vašich představ. 
  3. Určitě je taky dobré mít nějaké vzdělání, aby jste věděli co vůbec budete dělat. Musíte umět stříhat a šít. Práce na počítači, kde budete pracovat pomocí programů. Znát různé druhy tkanin, které budete používat a tak dále.
  4. Klidně můžete vyjet i studovat do zahraničí, kde máte větší možnost se setkat se světovými návrháři a získat i větší obzor pro vaše návrhy.